Novi Sad
01.02.2012.
12:28 > 08:02
Zasad najzvučnije pojačanje Fudbalskog kluba Vojvodina, Portugalac Almami Moreira poručio je svima koji su ga nagovarali da odustane od dolaska u Novi Sad da su pogrešili u proceni.
  • paolo

    02.02.2012 11:08
    @ lalos
    Ti si bas opterecen Batom, ovo ti je drugi identican komentar.
    Pojacanja su dovodjena iz godine u godinu sve bolja, preko Djurovskog,Merebasvilija i konacno do Moreire. To se zove valjda ozbiljan rad i stabilnost kluba a ne Jusa i gluposti.
    Cemu zla krv, ne mozes pobedjivati sa omladincima bez obzira na to sto su to, kako se nakaradno kaze, nasa deca.
  • Slajcanin

    01.02.2012 19:06
    Ovo nije Vojvodina
    Svilar-Vujkov-Mokus-Jurcic-Novoselac-Rutonjski-Lerinc-Ivezic-Vucekovic-Pavkovic-Licinar.Trener moj Salajcanin,Toza Veselinovic.Ovo je bila Vojvodina,a ne ova Batina,skrpljena s koca i konopca.Covek umislio da je labud i da ce da poleti.Neverovatano smesan lik.
  • Slaninar Zapad

    01.02.2012 14:30
    za Lalosa
    Bata je dosad samo ispumpavao pare iz kluba, nestajali su milioni evra(sezona prodaje Kačara i Despotovića) plaćao plate radnicima u hotelu kad proda igrača(kao prošle godine kad je prodat Mrđa), red je da nam nešto i vrati od onog što je zaradio od nas.
    Kad smo već nesposobni da ga sklonimo, onda nek nam baci više neke mrvice...

    Kup se mora osvojiti, kad ako ne sad?
  • Lalos

    01.02.2012 13:00
    BATA PERE BIOGRAFIJU
    Cuj!Veliki projekat!Cij?Bate Kan Kana,koji zeli da osvoji Kup,kao sto je to uspevalo i Jusi Bulicu sa Zeleznikom.Arkan je osvojio i prvenstvo,pa sta?Manite,nas Lalosa Batinih projekata i Kupova.To je cisto pranje njegove prljave biografije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna